Cícer - hrach rímsky
Kód: 1774 1775 2034 Zvoľte variantPodrobný popis
Cícer je druh strukoviny, ktorý je obľúbený v stredomorskej a indické kuchyni. Tieto malé, guľaté strukoviny sú bohaté na bielkoviny, vlákninu a množstvo vitamínov a minerálov, vrátane železa, fosforu a B-vitamínov.
Naša ponuka zahŕňa surový cícer, ktorý sa musí pred konzumáciou namočiť, následne varíme do zmäknutia.
Cícer je veľmi univerzálny - varený cícer môžete pridať do šalátov, polievok, rizot a mnohých ďalších jedál. Je tiež základnou zložkou humusu a falafelov. Surový cícer je zase skvelý ako prísada do polievok a dusených pokrmov.
Vyskúšajte náš cícer a objavte jeho výživové benefity a možnosti varenia. Je to skvelá voľba pre tých, ktorí hľadajú zdravú a výživnú prílohu alebo hlavnú zložku svojich jedál.
Dodatočné parametre
Kategória: | Strukoviny |
---|---|
Zloženie: | cícer - hrach rímsky |
Krajina pôvodu: | Argentína, Bulharsko |
? Alergény: | produkt nie je alergén |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.