Maliny lyofilizované
Kód: 1955 1956 1957 Zvoľte variantPodrobný popis
Lyofilizácia je proces pri ktorom sú maliny sušené pomocou rýchleho zmrazenia. Vďaka tejto metóde si zachovajú všetky živiny, vitamíny a sú dostupné počas celého roka. Takto upravené maliny môžu byť v celku, krájané, sekané alebo podrvené. Lyofilizácia vytiahne šťavu z malín ale zachová farbu, vôňu aj chuť. Maliny sú ľahké a chrumkavé ale popri tom ostávajú plné prírodných živín a chuti.
Muffiny s lyofilizovanými malinami:
2 hrnčeky múky, 1 hrnček lyofilizovaných malín, 2 čajové lyžice prášku do pečiva, ½ čajovej lyžice soli, 2 vajcia, 1 hrnček javorového sirupu, ½ hrnčeka kokosového, mlieka, ½ hrnčeka kokosového oleja
V miske zmiešame múku, maliny, prášok do pečiva, soľ. V druhej miske vyšľaháme kokosové mlieko, okej, vajcia a maslo. Zmiešame suché ingrediencie a tekuté. Nalejeme zmes do muffinovej formy a pečieme 15-20 minút servírujeme.
Dodatočné parametre
Kategória: | Sušené ovocie a zelenina |
---|---|
Zloženie: | maliny lyofilizované |
Krajina pôvodu: | Nemecko, Čína |
Alergény: | produkt nie je alergén |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.