Vločky ovsene výberové

Kód: 1845 1847 2620 Zvoľte variant
0,67 € 5,03 € 36,25 € od 0,67 € 0,56 € bez DPH 4,19 € bez DPH 30,21 € bez DPH od 0,56 € bez DPH 2,68 € / 1 kg 1,68 € / 1 kg 1,45 € / 1 kg
Skladom Skladom Skladom Zvoľte variant
Variant
Môžeme doručiť do:
9.12.2024 9.12.2024 9.12.2024 Zvoľte variant

Klasické štandardné ovsené vločky ako ich poznáme vo výberovej kvalite.

Detailné informácie

Podrobný popis

Ovsené vločky sú oprávnene stále spájané so zdravou stravou, či výdatnými raňajkami. Táto ideálna forma raňajok dodá Vášmu telu dostatok energie v dobre stráviteľnej forme. Niet teda divu, že je obľúbenou stravovacou zložkou priaznivcov fitnesu, či iného športu. Čoraz väčšmi sa ovseným vločkám tešia tiež aj ostatní “nešportovci”.

Vločky sú vyrobené zo zŕn ovsa. Najčastejšia výroba ovsených vločiek je, že sa zrná najprv sparia, čo pomôže k ich základnému očisteniu. Potom sa zrná vložia do vlhkého prostredia a následne v teplej sušiarni vysušia. Posledne sa ovos stlačí medzi valcami, kde už vznikajú ovsené vločky.

Využitie:
Z ovsených vločiek si jednoducho zhotovíme musli, do ktorého môžeme pridať rôzne ovocie, orechy, semienka atď.. Konzumovať ich môžeme tiež samotne namočené napr. do mlieka, alebo iného nápoja. Bez problémov môžeme vločky využiť pri pečení, alebo varení napr. ako zahusťovadlo. Stručná charakteristika produktu:
Vôňa po zdravom obilí, charakteristická pre daný druh obilia, bez cudzích pachov. Ovsené vločky nie sú jemné, ale ani klasické tvrdé. Sú niečo medzi tým.
Neochutené, nepoškodené vločky približne rovnakej veľkosti. Farba biela až krémová, prípradne s nažltlým odtieňom.

Výživová hodnota v 100g:

Energetická hodnota: 1512 kJ / 361 kcal, tuk 6,9g - z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1g - z toho mononenasýtené mastné kyseliny 3,10g - z toho plynenasýtené mastné kyseliny 2,60g, sacharidy 68,1g, - z toho cukry 1,5g, bielkoviny 13,1g, vláknina 7,235g

Dodatočné parametre

Kategória: Vločky a kaše
Zloženie: ovsené vločky výberové
Krajina pôvodu: Slovensko
? Alergén: 1 obilniny obsahujúce lepok

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: